Today.ua

В Україну повернулася літня спека: синоптики потішили прогнозом на початок тижня

Новий тиждень почнеться в Україні з теплої і сонячної погоди. У понеділок, 21 вересня, синоптики передають комфортну температуру і місцями хмарність. Опадів на початку тижня не очікується.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, вдень температура повітря підніметься до +22 ... +25 градусів, вночі опуститься до +5 ... +7 градусів. Найтепліше синоптики передають на Заході. Там місцями стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. У Києві сьогодні сухо, вночі +6 ... +8, вдень +22 ... +24 градусів. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. У вівторок, 22 вересня, в Україні ще більше потеплішає. Хмарно місцями буде в Ужгороді, Харківській, Луганській і Донецькій областях. На Сході стовпчики термометрів покажуть +21 ... +23 градусів, вночі похолодає до +3 ... +5 градусів. В інших областях очікується вдень +23 ... +25 градусів, вночі до +6 ... +8 градусів. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Тепла погода протримається в Україні весь тиждень, до 26 вересня. На вихідних температурні показники в Україні знову підуть на спад і почне поступово холодати. На початку жовтня синоптики передають ще одну хвилю потепління, і стовпчики термометрів ще покажуть +20 ... +25 градусів. Ще одне "бабине літо" настане в листопаді, попередньо 5-6 числа.

Раніше повідомлялося, які додаткові вихідні чекають українців у жовтні, і коли потрібно переводити годинники на зимовий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ