Today.ua

Михайло Єфремов визначився, де хотів би провести найближчі сім років свого життя

Актор Михайло Єфремов визначився з місцем, де він хотів би провести найближчі сім років свого життя. Зараз він знаходиться в московському СІЗО-5. А свій термін ув'язнення він хотів би провести у хоззагоні цього закладу, повідомляє медіа-ресурс "360".

Звичайно, це не вінець мрій знаменитого російського лицедія. Найбільше він зараз хотів би опинитися поза стінами пенітенціарного закладу, про що клопочуть його адвокати. Але поки Феміда не дуже прихильна до актора, і на сьогодні все, що зуміли виклопотати його захисники в апеляційному суді - це пом'якшення йому вироку на півроку: замість восьми років ув'язнення, присуджених йому судом першої інстанції, апеляційний суд залишив сім з половиною. Однак у корені справи це не змінює. І адвокати Єфремова все ж сподіваються на пом'якшення вироку в касаційній інстанції.

А поки акторові залишається лише пристосовуватися до життя за гратами і шукати місце, де це життя могла би виявитися стерпним для його організму, неабияк пошарпаному багаторічним вживанням алкоголю і наркотиків. Тому Єфремов чи то  сам дізнався, то хто його напоумив, що в хоззагоні для нього буде - саме те.

"На мій погляд, це найкращий для нього вибір. Ми відвідували приміщення хоззагону. Там, я думаю, все-таки краще, ніж у колонії. У хоззагоні засуджені живуть не в камерах, а в кімнатах. Вони мають право на щовечірні дзвінки, дозволені побачення з рідними ", - говорить член ГСК (Громадської спостережної комісссі) Москви Марина Литвинович.

Нагадаємо, актор Михайло Єфремов був визнаний судом винним у смертельній ДТП, що забрала життя 57-річного водія фургона Сергія Захарова. З часу події, яка сталася 8 червня в Москві, Єфремов кілька разів міняв свою позицію і своє ставлення до події. То спочатку визнав свою вину і розкаявся, то потім не визнавав себе винним і взагалі заявив, що не пам'ятає, чи він був за кермом свого автомобіля.

Правда потім, вже після суду, Єфремов заявив, що його змусив повірити в свою невинуватість адвокат Ельман Пашаєв, який пообіцяв йому домогтися виправдувального вироку. Однак виправдання не вийшло. А вийшло навпаки: агресивне заперечення очевидного лише налаштувало правосуддя проти актора, і в підсумку Феміда "не поскупилася" йому на вирок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ